Schoenen Huysecom nv

Vanuit een rijke traditie (sedert 1848) brengt schoenwinkel Huysecom in Tienen schoenen voor dames, heren en kinderen van de designer tot bij de klant. 

In onze etalage met een oppervlakte van 40 m² kan u alvast wat inspiratie opdoen.
Daarnaast helpen we u in onze winkel  graag verder met professioneel modeadvies om tot het perfecte paar schoenen te komen.

Huysecom biedt schoenen en handtassen aan van trendy merken zoals Guess, Converse, New Balance, Timberland, AGL, Camper, Maripé, Cypres, Voltan, UGG, Hugo Boss, Birkenstock, Van Bommel, Kipling, Scapa, Arche, ...

Het merendeel van onze schoenmerken zijn van Italiaanse origine, aangevuld met mooie schoencollecties uit o.a. Spanje, Frankrijk en Engeland. Ook voor sportschoenen en pantoffels van oa het bekende merk Giesswein, kan u in onze winkel terecht trouwens.

Bent u daarnaast nog op zoek naar een bijpassende handtas! Neem dan zeker eens een kijkje in ons niet zo alledaags assortiment van handtassen en dit aan interessante prijzen. Ons advies krijgt u een zomaar bij.

Looks & trends volgen wij op de voet, maar we waken er ook over dat de draagbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding snor zit.

Kan u nergens terecht omwille van kleine of grote schoenmaat, onze deur staat wagenwijd open om ook voor u een modieuze oplossing te voorschijn te toveren.

En mocht uw geliefde paar schoenen onderhoud nodig, maar u weet niet hoe er aan te beginnen, vraag ons om raad!

Bij Huysecom adviseren we u met de glimlach!

Onze winkel is gelegen te Tienen, pal tussen Sint-Truiden en Leuven, halfweg Brussel-Luik, op 3 km van de afrit van de E40. Dit maakt dat onze stijlvolle schoenwinkel vlot bereikbaar is vanuit Limburg en Vlaams-Brabant.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x