Phixum

Phixum  maakt van uw huis een smart home, tovert muziek in elke kamer en integreert techniek en design in uw woning. Van planning over installatie tot dienst na verkoop. Phixum levert enkel werk om trots op te zijn! Winkel en showroom Hennemarkt 12 3300 Tienen. 

Phixum is een winkel op de Hennemarkt 12, 3300 Tienen, waar u het beste in de wereld van beeld en geluid kan kopen: van kleine bluetoothspeakers, over hifi tot multiroom of surroundinstallaties. U koopt uw volgende televisie mét meubel in onze design showroom, maar u bent ook welkom om u te laten onderdompelen in uw favoriete muziek in onze prachtige luisterhoek.

Hoe dan ook staan Maxime en Philip u bij met écht persoonlijk advies om samen met u de beste oplossing te ontdekken.

De tweede pijler van Phixum is de begeleiding bij uw integratie-project. Van uw (nieuwe) thuis een échte smart home maken is de missie van Phixum.
Veel meer dan de standaard huis-tuin-en-keuken oplossingen die nog steeds resulteren in ongemakkelijke en onelegante bediening, helpt Phixum met het uitwerken van uw technieken in samenspraak met architect, binnenhuisarchitect en elektricien.
Phixum is uw partner die ervoor zorgt dat alles - van uw verlichting, zonwering, audio, video, ventilatie, airco, alarm, camera, haard,... - doet wat het moet doen, wanneer het dat moet doen. Maak nu een afspraak en kom het zelf ervaren!

Website.

Facebook.

Instagram.

Twitter.

Wij geloven in sterke merken die kwaliteit boven plaatsen:

Wij verkopen met veel plezier: Bowers & Wilkins, NAD, Bleusound, Crestron, Pure Audio, Pearl Acoustics, Yamaha MusicCast, Pro-Ject, Kef, Sonos, Geneva, Loewe, Sony, LG, Samsung, Ardeno media furniture voor design TV meubels op maat, Paxton, Basalte, Ubiquiti, Sylvania...


Openingsuren:

Maandag13u - 18u of op afspraak
Dinsdag13u - 18u of op afspraak
Woensdag13u - 18u of op afspraak
Donderdag13u - 18u of op afspraak
Vrijdag13u - 18u of op afspraak
Zaterdag10u - 18u of op afspraak
ZondagOp Afspraak
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x